Reactie plaatsen

Reacties

Ines
een jaar geleden

Jaaaaaaren niet durven gaan naar een schoonheidsspecialiste. Voelde me er vaak buiten gekeken/niet goed genoeg voor/zag geen resultaten… maar wat een verademing was PUUR beautybar: vriendelijk, fijne babbel, geen verkoopspraatjes maar oprechte eerlijkheid en interesse, gouden handen en 100% echtheid. Topmadam en top-Craith-producten!

Wendy
een jaar geleden

Ik heb 1,5week gewacht om mijn review te plaatsen, zodat ik zeker was van het effect.
Vorige week startte ik mijn week met een cuppingmassage door Tessa. Voor de massage was ik al 1,5 maand aan het sukkelen met longen/sinussen. Tijdens de massage leek dat 'los' te komen en ook achter bleek dat zo.
Maar wat vooral een enorme impact heeft voor mij is de energie die ik voel. Ik ben nog steeds 'herstellende' van een burn-out en mijn 'goede' dagen zijn meestal in de minderheid. Maar afgelopen week voel ik me echt goed! Meer energie en gewoon echt een goed gevoel. Tessa kent mijn verhaal, ik kom al lange tijd bij haar langs voor de suikerontharing :) maar ik ben er zeker van dat dit ook zeker niet mijn eerste en laatste cupping was. Dank u lieve Tessa, jij verzet bergen voor je klanten en dat maakt het verschil!